Google Muz ile Telefona Veri Aktardı


Google Muz ile veri transferi gerçekleştirdi. Google bugün resmi Youtube sayfası olan hesabından yayınladığı reklam videosuyla Pixel model telefona Muz bağladı. Ardından kafalar karıştı. Google neyi amaçlıyor peki?

Android işletim sistemi sayesinde popülaritesi yükseklerde olan teknoloji devlerinden Google, bir de Pixel serisi akıllı telefonlara üretim imzası atıyor. Pixel telefonun reklamı amacıyla, resmi YouTube sayfasında yayınladığı video ise kafaları oldukça fazla karıştırdı.

Google Muz ile Veri Aktarımı Nasıl Oluyor?

Video içeriğinde muzdan, Google’a ait pixel model telefona, veri aktarıldığı ve karete dersine ait görüntülerin paylaşıldığı görülüyor. Kafalar ise soru işaretleri ile doldu. Buna neden olan bu video ile Google nasıl bir hedef edindiği ise ayrıca merak konusu oldu.

Bu videoyla dikkatleri çekmeyi amaçlayan Google, pixel model telefonda yeni kurulum yaparken kablosunu muza bağlıyor. Evet yanlış okumadınız. Geçmişteki reklamlarına ait görüntülerde çoğunlukla iPhone model telefon ve cihazları , “eski telefonunuz” olarak içeriklerinde gördüğümüz firmanın Muz kullanımı, aslında Apple’a yönelik bir dokundurma mı?

Google Muz

Google, Samsung ve Microsoft şirketlerinin hedefinde bulunan Apple, sessiz bir şekilde kalmamış olacak ki, reklamda bir iPhone kullanılmamıştır.

Videonun devamında ise eski bir telefondan, yeni olan bir telefona veri aktarımı işlemini gösteriyor. Bu sırada da siz kendi işlerinizi yapabileceğiniz üstüne üstlük karete dersleri bile alabileceğiniz gösteriliyor.

Peki bu durum bir şaka mı? Yoksa gerçek mi? Sorguladığımız bu video görüntülerinde anlatılmak istenen, eski telefonunuzdan yeni telefonunuza geçişin ne kadar kolay olduğunu görüyoruz aslında.

Günümüz teknolojilerinde firmaların birbirinden etkileşimi doruk noktasında. On yıl kadar önce bile yeni bir telefona geçmek sancılı bir şeydi. Bugün ise çok daha kolay

Ayrıca reklam videosunda, duvar kağıdının bile aktarabileceğinden bahsediliyor. Bu veri aktarma işi, o kadar kolay olmakla beraber, telefonunuz ayrıca tüm işlemleri kendisi yapıyor.


YORUMLAR



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


escort ankara