Bill Gates Bodrum’da Yemek Yediği Restorana Hesap Olarak Küçük Bir Servet Bıraktı


Türkiye’ye birkaç saatlik küçük bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıkan Bill Gates Bodrum’da ünlü bir otele ait ultra lüks bir restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrıldı. 7 kişilik bir ziyafet için resmen küçük bir servet ödedi. Bill Gates’in Türkiye’ye geldiği teknenin şu sıralarda Süveyş Kanalı civarında olduğu belirlendi.

Microsoft’un kurucusu ve dünyanın en zenginlerinden biri olan Bill Gates, Dün akşam saatlerinde Türkiye’deydi. Lüks yatını Bodrum açıklarında demirleyen Bill Gates, tatil beldesindeki çok ünlü bir otelin lüks restoranında yemek yedi. Restorana arkadaşlarıyla beraber geldiği belirtilen Bill Gates, basın ekiplerine yakalanmamayı başardı.

Bill Gates’in Türkiye’ye ziyareti sadece bir kaç saat sürdü. Türkiye’de yemek yiyen ve Bill Gates için “çerez parası” denilebilecek olan bir hesap ödeyen ünlü iş adamı, daha sonra Türkiye’den ayrıldı. Öğrenilen bilgilere göre Bill Gates’in teknesi şu sıralarda Süveyş Kanalı civarında dolaşıyor. Peki Bill Gates ve 6 arkadaşı, Türkiye’deki ziyafetine ne kadar ödedi?

Bill Gates Bodrum’da 80 bin TL hesap ödedi

Öğrenilen bilgilere göre Gates ve yanındaki arkadaşları, kendilerine resmen bir ziyafet çektiler. Hiç bir şeyin eksik olmadığı masadaki ekip, yiyip içtiklerinin karşılığında 80 bin TL hesap ödediler. Bu para Türkiye için yüksek olsa da bahsettiğimiz isim, dünyanın en zenginlerinden olan Bill Gates.

Sizler de bu konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.


YORUMLAR



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


escort ankara