Filenin Sultanları Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na veda etti…


Filenin Sultanları turnuvaya veda etti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tokyo’da gerçekleşen Olimpiyat Oyunları çeyrek finalinde Güney Kore karşısında 3-2’lik sonuçla mağlup oldu.

Filenin Sultanları Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na veda etti…

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Olimpiyat Oyunları’nda çeyrek final için Güney Kore ile karşılaştı. Karşılaşma sonucunda 3-2’lik bir mağlubiyetin ardından turnuvadan elendi.

Maça çok iyi başlayan “Filenin Sultanları”, iyi servis attığı karşılaşmanın başında 7-3’lük bir üstünlük kurmuştu. Meryem Boz ve Zehra Güneş’le iyi hücum yapan Filenin Sultanları, savunmada da iyi manşetlerle karşılık verdi. Etkili hücumlara blok sayıları da eklenince Türkiye, ilk seti rahat bir oyunla 25-17 alarak 1-0 öne geçti.

Milli takımın kötü manşet aldığı ikinci sette Güney Kore, iyi servisler atarak 17-7’lik bir üstünlük kurdu. İkinci seti 25-17 Güney Kore kazandı ve setlere 1-1’lik denge sağlandı.

Üçüncü sette de 25-24 olan skorla birlikte gelen set sayısını değerlendiremeyen milli takım, seti 28-26 kaybederek 2-1 geriye düştü.

Filenin sultanları Dördüncü Sette Geri Döndü

Dördüncü sete Şeyma Ercan’ın etkili servisleriyle başlayan Filenin Sultanları 11-5’lük skorla üstünlük sağladı. Tuğba Şenoğlu’nun sayılarıyla etki ettiği seti Filenin Sultanları 25-18 kazanarak setlere dengeyi getirdi. 2-2.

Yarı finale çıkacak olan takımı belirleyecek beşinci ve son sette Tuğba Şenoğlu’nun üst üste attığı sayılarla Türkiye 6-3’lük bir avantaj sağladı. Hücum topları öldürmekte zorlanan Türkiye, saha değişimine 8-7 geride gitti. Çok büyük bir heyecana ev sahipliği yapan bölümde kötü manşet alan Filenin Sultanları, seti 15-13, maçı da 3-2 kaybederek turnuvadan elendi. Bu sonuçla Güney Kore yarı finale çıkan ilk takım oldu.

Filenin Sultanları, Sosyal Medyayı Salladı.

zvr

Bu Yazıya Tepkin Ne Oldu ?


YORUMLAR



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


escort ankara