Ziraat Bankası Erişim Problemi İle Sosyal Medyayı salladı


Ziraat Bankası erişim problemi ile gündeme geldi. Ziraat Bankası sistem arızası için kullanıcılar sosyal medya aracılığı ile tepkilerini gösterdi.

Ziraat Bankası Erişim Problemi İle Sosyal Medyayı salladı.

Ziraat Bankası Erişim Problemi

Ziraat Bankası, Erişim Problemi İle Sosyal Medyayı salladı. Hesaplarına erişmek isteyen kullanıcıların karşısına “Geçici süre için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.” hatası çıkıyor. Diğer taraftan Ziraat Bankası sistem arızası sosyal medyadaki trend konuların arasına girdi. Kullanıcılar tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Ziraat Bankası Erişim Problemi Sosyal Medyada Büyük Yankı Uyandırdı

Ziraat Bankası müşterileri uygulama üzerinde hesaplarına erişim sağlayamıyor. Dün saat 14:00 civarından itibaren devam eden sorun üzerine Ziraat Bankası yetkililerinden hiç bir açıklama gelmedi. Öte yandan banka müşterileri ise tepkilerini göstermek için sosyal medya hesaplarını kullandı.

Ziraat Bankası erişim problemi, Twitter Türkiye gündeminde ikinci sıraya yükseldi. Müşterilerin büyük bir bölümü ise şikayetlerini mizahi bir dille gösterdi. Sizler için öne çıkan sosyal medya paylaşımlarını bir araya getirdik. Sosyal medyayı etkisi altına alan bu konu hakkında yapılan paylaşımlar şu şekilde.

Ziraat Bankası Erişim Problemi

Öte yandan Ziraat Bankası’nın bazı müşterileri sorun kalmadı şeklinde paylaşımlar da yaptı. Ekran Görüntüsü ile bu şekilde paylaşım yapan kullanıcıların Tweet’ini de aşağıda görebilirsiniz. Ancak ekran görüntüsünün tarihi belirsiz olduğu için doğruluğu konusunda emin olmak kesinlikle mümkün olmuyor.

zvr

Bu Yazıya Tepkin Ne Oldu ?


YORUMLAR



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


escort ankara